Däck i Sala

Annons:
Guide till bra och billiga däck i Sala - här hjälper vi dig att hitta de bästa återförsäljarna av fälgar och däck i Sala. Oavsett om du behöver köpa sommardäck eller vinterdäck i Sala så hittar du här de mest rekommenderade däckfirmorna och bilverkstäderna i Sala som du kan kontakta för hjälp med däck, däckbyte, däckservice och däckförvaring i Sala. Totalt finns det 10 olika däckfirmor i Sala som du kan kontakta för att köpa bildäck i Sala oavsett om du behöver dubbdäck, sommardäck eller vinterdäck i Sala. Förutom billiga däck i Sala så kan de flesta däckföretag och vara behjälpliga med tjänster som hjulskifte, däckservice, däckhotell och begagnade däck i Sala. Nedan hittar du vår lista över alla bilhandlare, bilverkstäder och däckverkstäder i Sala som säljer däck till bra pris.
Annons:

Däck i Sala

Om du letar efter bra däckföretag som du kan kontakta för att köpa däck i Sala hittar du nedan en lista över alla bilfirmor och däckverkstäder i Sala.

Bergslagens Bilvård
Jonsborgsstigen 1
733 36 Sala


Bilia Personbilar AB
Oriongatan 1
733 40 Sala


Björkmans Bil i Sala
Fridhemsgatan 1
733 39 Sala


Lindbloms Bilservice AB
Sörby 100
733 92 Sala


Mekonomen
Väsbygatan 6
733 39 Sala


Mekonomen Bilverkstad / Sala Bilservice
Fridhemsgatan 4
733 39 Sala


OKQ8
Berggatan 13
733 35 Sala


Rb:s Däck och Bilservice
Norrbygatan 23
733 31 Sala


Rogers Däck o Bilcenter i Sala AB
Fabriksgatan 5
733 39 Sala


Sala Gummi AB
Väsbygatan 4
733 39 Sala

Annons:

Billiga vinterdäck i Sala

Att köpa nya vinterdäck kan ofta bli ganska dyrt, därför kan det löna sig att leta lite extra efter billiga vinterdäck i Sala. Många av däckföretagen i Sala ovan kan ofta hjälpa dig med att köpa billiga vinterdäck i Sala, i vissa fall bättre begagnade och i andra fall till kampanjpris.

Dubbdäck i Sala

De flesta bilverkstäder i Sala från listan ovan säljer, förutom sommardäck, även dubbdäck i Sala. För en aktuell lista över olika typer av däck som du kan hitta i Sala, samt aktuellt pris på sommardäck och dubbdäck i Sala rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika däckfirmor i Sala.

Sommardäck i Sala

När sommaren börjar närma sig är det dags att byta till sommardäck i Sala. De flesta däckföretag från listan kan hjälpa dig med att både byta däck i Sala samt köpa rätt sommardäck i Sala.

Däckbytarfakta om Sala

Som numera bekant finns det 10 olika däckverkstäder i Sala som kan hjälpa dig med det mesta inom däck. Nedan finner du en del allmän information om Sala som inte är däckrelaterad:

Sala är en tätort belägen i Västmanland; dock ligger delen öster om Sagån i Uppland. I Sala återfinns Sala silvergruva samt Väsby Kungsgård och Aguélimuseet. Mitt i centrum ligger ett kvadratiskt kullerstenstorg, och några hundra meter därifrån finns Ekeby dammar, som är en del av det vattensystem som skapades till Sala Silvergruva.

Yta: 11,01 km2
Invånarantal: 12289, år 2010

Totalt hittade vi i Sala 10 olika däckföretag som du kan välja mellan när det börjar bli läge att byta sommardäck eller vinterdäck i Sala. Skulle det ändå visa sig att du har svårt att hitta en passande bilverkstad eller däckfirma i Sala rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra däckföretag i Västmanland.

Orter i Sverige där du hittar företag som säljer bra och billiga däck

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta däckverkstäder, bensinmackar och andra företag som erbjuder bra och billiga däck.