Däck i Kista

Annons:
Guide till bra och billiga däck i Kista - här hjälper vi dig att hitta de bästa återförsäljarna av fälgar och däck i Kista. Oavsett om du behöver köpa sommardäck eller vinterdäck i Kista så hittar du här de mest rekommenderade däckfirmorna och bilverkstäderna i Kista som du kan kontakta för hjälp med däck, däckbyte, däckservice och däckförvaring i Kista. Totalt finns det 7 olika däckfirmor i Kista som du kan kontakta för att köpa bildäck i Kista oavsett om du behöver dubbdäck, sommardäck eller vinterdäck i Kista. Förutom billiga däck i Kista så kan de flesta däckföretag och vara behjälpliga med tjänster som hjulskifte, däckservice, däckhotell och begagnade däck i Kista. Nedan hittar du vår lista över alla bilhandlare, bilverkstäder och däckverkstäder i Kista som säljer däck till bra pris.
Annons:

Däck i Kista

Om du letar efter bra däckföretag som du kan kontakta för att köpa däck i Kista hittar du nedan en lista över alla bilfirmor och däckverkstäder i Kista.

AS Däckdepå Bilservice
Haukadalsgatan 12
164 40 Kista


Däckia AB
Isafjordsgatan 38B
164 40 Kista


Mekonomen BilLivet Akalla AB
Esbogatan 8
164 74 Kista


OKQ8
Danmarksgatan 52
164 40 Kista


Pitstop
Färögatan 33
164 51 Kista


Smart Center Stockholm
Kottbygatan 4
164 74 Kista


Volkswagen Stockholm-Akalla
Malaxgatan 2
164 74 Kista

Annons:

Billiga vinterdäck i Kista

Att köpa nya vinterdäck kan ofta bli ganska dyrt, därför kan det löna sig att leta lite extra efter billiga vinterdäck i Kista. Många av däckföretagen i Kista ovan kan ofta hjälpa dig med att köpa billiga vinterdäck i Kista, i vissa fall bättre begagnade och i andra fall till kampanjpris.

Dubbdäck i Kista

De flesta bilverkstäder i Kista från listan ovan säljer, förutom sommardäck, även dubbdäck i Kista. För en aktuell lista över olika typer av däck som du kan hitta i Kista, samt aktuellt pris på sommardäck och dubbdäck i Kista rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika däckfirmor i Kista.

Sommardäck i Kista

När sommaren börjar närma sig är det dags att byta till sommardäck i Kista. De flesta däckföretag från listan kan hjälpa dig med att både byta däck i Kista samt köpa rätt sommardäck i Kista.

Däckbytarfakta om Kista

Som numera bekant finns det 7 olika däckverkstäder i Kista som kan hjälpa dig med det mesta inom däck. Nedan finner du en del allmän information om Kista som inte är däckrelaterad:

Kista är en stadsdel belägen i Västerort inom Stockholms kommun. Kista ingår i Rinkeby-Kista stadsdelsområde och gränsar till Akalla, Husby och Rinkeby i samma stadsdelsområde samt Sollentuna och Sundbybergs kommuner. Kista centrum ligger cirka 9,5 km vägavstånd nordnordväst om Norrtull i nordligaste delen av Stockholms innerstad

Yta: 414 hektar
Invånarantal: 12 027, år 2014

Totalt hittade vi i Kista 7 olika däckföretag som du kan välja mellan när det börjar bli läge att byta sommardäck eller vinterdäck i Kista. Skulle det ändå visa sig att du har svårt att hitta en passande bilverkstad eller däckfirma i Kista rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra däckföretag i Stockholm.

Orter i Sverige där du hittar företag som säljer bra och billiga däck

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta däckverkstäder, bensinmackar och andra företag som erbjuder bra och billiga däck.