Däck i Överkalix

Annons:
Guide till bra och billiga däck i Överkalix - här hjälper vi dig att hitta de bästa återförsäljarna av fälgar och däck i Överkalix. Oavsett om du behöver köpa sommardäck eller vinterdäck i Överkalix så hittar du här de mest rekommenderade däckfirmorna och bilverkstäderna i Överkalix som du kan kontakta för hjälp med däck, däckbyte, däckservice och däckförvaring i Överkalix. Totalt finns det 2 olika däckfirmor i Överkalix som du kan kontakta för att köpa bildäck i Överkalix oavsett om du behöver dubbdäck, sommardäck eller vinterdäck i Överkalix. Förutom billiga däck i Överkalix så kan de flesta däckföretag och vara behjälpliga med tjänster som hjulskifte, däckservice, däckhotell och begagnade däck i Överkalix. Nedan hittar du vår lista över alla bilhandlare, bilverkstäder och däckverkstäder i Överkalix som säljer däck till bra pris.
Annons:

Däck i Överkalix

Om du letar efter bra däckföretag som du kan kontakta för att köpa däck i Överkalix hittar du nedan en lista över alla bilfirmor och däckverkstäder i Överkalix.

Däckteam/Överkalix Ringservice AB
Bagarvägen 29
956 32 överkalix


OKQ8
Storgatan 34
956 31 Överkalix

Annons:

Billiga vinterdäck i Överkalix

Att köpa nya vinterdäck kan ofta bli ganska dyrt, därför kan det löna sig att leta lite extra efter billiga vinterdäck i Överkalix. Många av däckföretagen i Överkalix ovan kan ofta hjälpa dig med att köpa billiga vinterdäck i Överkalix, i vissa fall bättre begagnade och i andra fall till kampanjpris.

Dubbdäck i Överkalix

De flesta bilverkstäder i Överkalix från listan ovan säljer, förutom sommardäck, även dubbdäck i Överkalix. För en aktuell lista över olika typer av däck som du kan hitta i Överkalix, samt aktuellt pris på sommardäck och dubbdäck i Överkalix rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika däckfirmor i Överkalix.

Sommardäck i Överkalix

När sommaren börjar närma sig är det dags att byta till sommardäck i Överkalix. De flesta däckföretag från listan kan hjälpa dig med att både byta däck i Överkalix samt köpa rätt sommardäck i Överkalix.

Däckbytarfakta om Överkalix

Som numera bekant finns det 2 olika däckverkstäder i Överkalix som kan hjälpa dig med det mesta inom däck. Nedan finner du en del allmän information om Överkalix som inte är däckrelaterad:

Överkalix (finska Ylikainus eller Ylikainuu) är en tätort och centralort i Överkalix kommun i Norrbottens län i Sverige som även omfattar Bränna, kyrkbyn i Överkalix socken. Överkalix är belägen cirka tio mil nordost om Luleå och utmed Kalixälven som gör en Z-sväng förbli centralorten, där också Ängesån mynnar i älven.

Yta: 106,06 hektar
Invånarantal: 975, år 2010

Totalt hittade vi i Överkalix 2 olika däckföretag som du kan välja mellan när det börjar bli läge att byta sommardäck eller vinterdäck i Överkalix. Skulle det ändå visa sig att du har svårt att hitta en passande bilverkstad eller däckfirma i Överkalix rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra däckföretag i Norrbotten.

Orter i Sverige där du hittar företag som säljer bra och billiga däck

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta däckverkstäder, bensinmackar och andra företag som erbjuder bra och billiga däck.