Däck i Kalix

Annons:
Guide till bra och billiga däck i Kalix - här hjälper vi dig att hitta de bästa återförsäljarna av fälgar och däck i Kalix. Oavsett om du behöver köpa sommardäck eller vinterdäck i Kalix så hittar du här de mest rekommenderade däckfirmorna och bilverkstäderna i Kalix som du kan kontakta för hjälp med däck, däckbyte, däckservice och däckförvaring i Kalix. Totalt finns det 4 olika däckfirmor i Kalix som du kan kontakta för att köpa bildäck i Kalix oavsett om du behöver dubbdäck, sommardäck eller vinterdäck i Kalix. Förutom billiga däck i Kalix så kan de flesta däckföretag och vara behjälpliga med tjänster som hjulskifte, däckservice, däckhotell och begagnade däck i Kalix. Nedan hittar du vår lista över alla bilhandlare, bilverkstäder och däckverkstäder i Kalix som säljer däck till bra pris.
Annons:

Däck i Kalix

Om du letar efter bra däckföretag som du kan kontakta för att köpa däck i Kalix hittar du nedan en lista över alla bilfirmor och däckverkstäder i Kalix.

Bilkompaniet Sigoro AB
Stabsvägen 5
952 51 Kalix


Däckteam / Däckplus AB
Nyborgsvägen 1
952 51 Kalix


Kalix Däck & Cykel AB / Bilservice
Vattenvägen 15
952 35 Kalix


OKQ8 Bilvård
Parallellgatan
952 33 Kalix

Annons:

Billiga vinterdäck i Kalix

Att köpa nya vinterdäck kan ofta bli ganska dyrt, därför kan det löna sig att leta lite extra efter billiga vinterdäck i Kalix. Många av däckföretagen i Kalix ovan kan ofta hjälpa dig med att köpa billiga vinterdäck i Kalix, i vissa fall bättre begagnade och i andra fall till kampanjpris.

Dubbdäck i Kalix

De flesta bilverkstäder i Kalix från listan ovan säljer, förutom sommardäck, även dubbdäck i Kalix. För en aktuell lista över olika typer av däck som du kan hitta i Kalix, samt aktuellt pris på sommardäck och dubbdäck i Kalix rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika däckfirmor i Kalix.

Sommardäck i Kalix

När sommaren börjar närma sig är det dags att byta till sommardäck i Kalix. De flesta däckföretag från listan kan hjälpa dig med att både byta däck i Kalix samt köpa rätt sommardäck i Kalix.

Däckbytarfakta om Kalix

Som numera bekant finns det 4 olika däckverkstäder i Kalix som kan hjälpa dig med det mesta inom däck. Nedan finner du en del allmän information om Kalix som inte är däckrelaterad:

Kalix (i äldre litteratur Calix) är centralort och en tätort i Kalix kommun. Något färre än hälften av kommunens 16 497 invånare (2013) bor i tätorten. Stora privata företag i eller nära tätorten Kalix är Billerud Karlsborg AB (1 mil öster om Kalix), Part AB, Kalix Tele 24 AB och Rolfs Såg och hyvleri AB.

Yta: 757,36 hektar
Invånarantal: 7299, år 2010

Totalt hittade vi i Kalix 4 olika däckföretag som du kan välja mellan när det börjar bli läge att byta sommardäck eller vinterdäck i Kalix. Skulle det ändå visa sig att du har svårt att hitta en passande bilverkstad eller däckfirma i Kalix rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra däckföretag i Norrbotten.

Orter i Sverige där du hittar företag som säljer bra och billiga däck

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta däckverkstäder, bensinmackar och andra företag som erbjuder bra och billiga däck.